maanantai 16. kesäkuuta 2008

Kolmen kovan,

kelan, sossun ja ulosoton osuus tapahtumiin olisi syytä selvittää.

On aiemminkin käynyt ilmi, että toivoton elämäntilanne on ajanut vanhempia ja nuorempia hirmutekoihin, jotka hakevat oikeutustaan laiminlyönneiltä ja välinpitämättömyydeltä. Välinpitämättömyyttä kyllä riittää ja mitään uutta ei ole auringon alla, sen osoitti suomalaiset ja suurten puolueiden puoluekokoukset.

Todellinen tahto muuttaa mitään puuttuu tyystin. Seuraukset näkyvät nyt paremmin, koska media ehtii tiedottaa paremmin ja enää ei voida työntää asioita mappi ööhön, kansa on siis tietoisempaa siitä mitä ympärillä oikeasti tapahtuu.

Suomessa ei ehkä ole vastaavia tutkimuksia tehty ja toivon, että ei tehdäkään vaan rahat suunnataan ihmisten hyväksi - nollatason surkeita värittyneitä tutkimuksia on jo aivan liikaa ja niiden uutisointia - se ei ole muuta kuin pään pensaaseen laittamista.

Samojen naamojen selittelyt alkavat jo tympiä, ennen kriisiterapiaa tulee preventiivinen hoito johon pitäisi fokusoida ja sijoittaa rahaa. Yhdenkin pelastaminen on yhtä tärkeää kuin, jos pelastaisit kaikki, silloin ei olisi sitä yhtäkään.

Ei kommentteja:


Matkalle päästäkseen on pysähdyttävä...