maanantai 23. kesäkuuta 2008

Suutahteleva Vanhanen

Suutahteleva ja äksyilevä - pitkävihainen Vanhanen on ärsyttävä kaikessa ylimielisyydessään.

Helppo todeta, kun ei ole mitään sidoksia puoluepolitiikkaan - kuten täällä eräillä onnettomilla kirjoittajilla, jotka ovat myyneet sielunsa halpaan hintaan.

Hallitus ja Vanhanen ovat epäonnistuneet tehtävässä Suomen kansan suhteen ja kansan hyvinvoinnin ja tasa-arvon suhteen. Tämä on kiistaton tosiasia vaikka siihen on vaikuttanut ulkopuoliset tekijät joihin hallituksella ja Vanhasella ei ole ollut osaa eikä arpaa. Paljon olisi myös voitu tehdä - muutakin kuin syyttää mediaa.

Media on osa yhteiskuntaa ja, jos ei ole vuorovaikutustaitoja - vaan möläyttelee puolivillaisia ärtyneenä - saa siitä oikeutetusti maksaa hinnan.

Valheilla vaaleihin - ei tuottanutkaan sitä nostetta mitä ehkä kuviteltiin - toisin sanoen kansan halvalla pistämisestä seuraa krapula - eli kannatuksen lasku.

Pienistä määristä pieniä asioita tulee suuri poru, jota ei voi korjata sivuuttamalla asioita ja pakenemalla raukkamaisesti ärtymyksen taakse ja "minä olen oikeassa" asennetta viljelemällä.

Tästä on ollut kyse, kun on puhuttu epäluottamuksesta - ei niinkään yksittäisestä vaalirahajupakasta, joka on osa tämän hallituksen ja ministerien jokapäiväistä toiminta tapaa - sellainen on tahtotila nyt.

Tahtotilasta puhuminen alun alkaen oli pelkkää silmään sahausta - "tahtotila" pah...

Ei kommentteja:


Matkalle päästäkseen on pysähdyttävä...