tiistai 3. kesäkuuta 2008

ADHD

on oikeasti olemassa oleva sairaus ja se vaikuttaa esimerkiksi työkykyyn - opiskeluun ja moneen muuhun asiaan, jotka vaativat keskittymistä. Se on tarkkaavaisuushäiriö.

Ensimmäiseksi on sanottava, että suuri osa lääkäreistä ei ota tätä sairautta tosissaan, vaan osa jopa pikemmin vähätellen.

ADHD sairauteen on olemassa tehokas lääkitys. Väärä diagnoosi antaa myös väärän lääkityksen ja hoidon.

Sairauden hoidossa on tärkeää, että potilas tiedostaa olevansa sairas - toisena edellytyksenä on oikea hoito. Lääkehoito on tehokkain tapa hoitaa ADHD sairautta.

Tämä sairaus ja sen hoito on tiedetty jo niin kauan, että luulisi lääkityksen olevan kunnossa mutta ei, koska se sisältää ainesosia, jotka pistävät epäilemään - onko sittenkään kysymys ADHD vai fljöittääkö potilas. tämä on helppo seurannassa todeta.

Lääketieteen ja terveydenhoidon tavoite on ehkäistä sairauksia ja parantaa sekä vähentää kärsimyksiä niillä keinoin joita sillä on käytettävissä.

Pelko- ja hysteria ovat vallanneet alaa - niin ettei lääkitystä uskalleta määrätä sama koskee benzodiatsepiineja, joiden avulla tiedetään kuitenkin satojentuhansien kykenevän normaaliin työ- ja vapaa-aikaan.

Riippuvuuksia halutaan tehdä yhä lisää, vaikka tiedetään, että ihminen solubiologisesta olomuodostaan johtuen ja tietyistä psyykkistä ominaisuuksistaan johtuen on RIIPPUVAINEN - joka ei sinänsä ole paha asia lainkaan vaan ihan luonnollinen asia.

ALKOHOLIN käyttö lääkkeenä on lisääntynyt aivan valtavaa vauhtia - ja se tuo mukanaan kokonaisvaltaisia sivuvaikutuksia, joista henkilö itse sekä ympäristö kärsii. Oikea diagnoosi ohjaa hoito oikeaan suuntaan - väärä diagnoosi on hoitovirhe.

Ei kommentteja:


Matkalle päästäkseen on pysähdyttävä...