lauantai 31. toukokuuta 2008

Terveydenhoitaja HABBO-HOTELLIIN

JÄRKEÄ VAI EI JA ONKO SILLÄKÄÄN VÄLIÄ, JOLLEI ASIOITA OLISI PRIORISOITAVA.

Ei ole kyse tuomitsemisesta - vaan asioiden ihmettelemisestä ja kyseenalaistamisesta, siis arkipäivän asioita, joita jokainen tekee toivottavasti joka päivä.

Itse mietin tätä priorisoinnin kannalta - siis -> mihin rahaa käytetään. tiedetään, että terveyskeskusten kaikki resurssit ovat niin minimissä kuin vain voi olla. Onko siis Habbo hotelli se paikka, jossa terveystietoa jaetaan? Vai voisiko se innovatiivisuus olla jotain muuta?

Muutenhan tämä on ajatuksena ihan "kiva" - mutta mitkä ovat sen terveydelliset tai preventiiviset hyödyt ja mitkä ovat sen haitat, jos ko. "fiktiivinen" hahmo puhuukin palturia esimerkiksi vanhemmistaan / kavereistaan / opettajistaan/ jne. mihin toimenpiteisiin tämä johtaa. Mitä, jos hahmo on aikuinen - ehkä hiukan perverssi, joka haluaa käydä "terkkarilla", tai onko terkkari riittävän pätevä vastaamaan oikein kysymyksiin, joita esittää hahmo - siinä jää tärkeimmät huomiot tekemättä, kuten ääni, habitus, käyttäytyminen, puhumattakaan ulkoisista selvistä mahdollisista muutoksista - kuka on vastuussa. TEO ( terveydenhuollon oikeusturvakeskus) on kirjannut kaikki hoitoa laillisesti antavat henkilöt - jotka vastaavat henkilökohtaisesti antamastaan hoidosta sanktion uhalla.

Eli kannattaa ajatella ja kysellä - miksi toimitaan näin? Arvostan innovatiivisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Nyt ajateltuani asiaa tätä kirjoittaessani - tuntuu tämä olevan melko absurdi ajatus laittaa tähän julkista rahaa ja siksi minusta asia olisi syynättävä uudelleen perijuurin.

Ei kommentteja:


Matkalle päästäkseen on pysähdyttävä...